Vlčí máky

Vlčí máky

Anotace: ...

Opět se plní
mé oči čirou tekutinou
přetéká díky snění
opět pod peřinou

krásné touhy
představy a sny
ležím si v poli
a nademnou květy spí

květy vlčích máků
zahlédnu i hejno ptáků
a cítím jemné Tvé políbení
to je tak krásné snění

dotýkáš se mého těla
a já Ti to oplácím
překrásná něha
jako bychom létali v oblacích

vlčí máky prosvítají
sluncem ranním
bereš květ
dáváš mi přivonět

pak opět věnujem se
své touze
ano a dlouze
je to pouze mé snění,kdo ví...
Autor Quigleika, 21.12.2008
Přečteno 348x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, NikitaNikaT., Zdenek, Pišák, Holis, Rolnička, Agniezka, Psavec, Caracol, Lonely.girl, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk si někdy rád sní, ať už s úsměvem, či slzami...

25.12.2008 20:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí