Dneska

Dneska

Anotace: prostě jen o jednom dni, kdy mi bylo krasne

nechci věřit, chci jen poslouchat
vyprávěj mi o dneska
dřív než to uslyším ze zpráv
nechci věřit, chci jen poslouchat
třeba o tom chlápkovi
co s tebou jezdí ráno autobusem
kupuje si do centra
nechci věřit, chci jen poslouchat
o tý lampě na rohu
už neumírá na tmu
na tu nejhorší nemoc, který se každá lampa bojí
nechci věřit, chci jen poslouchat
o tom žebrákovi s rozbity flašinetem
co když mu hodíš drobný
řekne „děkuju, on opravdu hrál“
nechci věřit, chci jen poslouchat
o tom pánovi v černym
co v krematoriu vyvěšuje parte
a každej den se bojí
aby na něm nebyl někdo, koho znal
nechci věřit, chci jen poslouchat
a nechce se mi spát
Autor kulishak, 22.09.2005
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechci komentovat,chci jen číst.

24.09.2005 10:33:00 | takova

Poezie všedního dne ...nádherná

23.09.2005 05:31:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí