S Tebou

S Tebou

Anotace: ...

Svíral jsem paže mléčné dráhy,
tajemství hvězd jsem se dotýkal,
cítil jsem moře Tvojí něhy,
má jediná, kterou jsem miloval.
Hladil jsem vlasy a Tvoji tvář,
své miluji kroužil jsem na polštář.
Hleděl jsem na snící krásu,
musel jsem nad Tebou bdít,
nabídnout lásku a spásu
pod křídla svá ta Tvá skrýt.
A potom zázrak se stal,
ve Tvých očích hvězdy procitaly
a já se usmíval
a přál si aby nezmizely.
Neboj se, z ničeho neměj strach,
jsem s Tebou a vše špatné proměním v prach,
nikdy je nenechám vyhasnout,
zbavím Tě strachu a každých pout.
Já i Bůh budeme při Tobě stát,
Adélko, hvězdičko, mám Tě tak rád.
Autor Akrij8, 22.12.2008
Přečteno 513x
Tipy 11
Poslední tipující: frangir, Simísek, Lonely.girl, Ariella13, PetTulak, Quigleika, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdybych tak mohla dát maxiextramegasupertip...

22.12.2008 19:26:00 | Ariella13

překrásné

22.12.2008 15:46:00 | Quigleika

Ó, pomíjivosti, kéž bych tě jednou také tak uchopil.

22.12.2008 11:38:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí