lodě, co ztratily kurs

lodě, co ztratily kurs

Anotace: /

plujem jak lodi co ztratily kurz
jen s větrem a mrtvými námořníky
marně v tom hledám plus
vody je na nás po kotníky
plachty k nespravení
plujem tak, bez vlajek
naše jména strhla voda
lhostejně podle vln
zvedáme příď a záď
u kormidel nikdo není
vlna za vlnou bodá
ale plujem, tak ať
nikdo z nás kotvu nespustí
těžko se zas potkáme
ztracený v polednících, rovnoběžkách
nepřijme nás žádnej přístav
žádnej ostrov, žádná cizí zem
pro nás majáky nesvítěj
tak se na to připrav
zapomeň, že přistanem
až teda nám bouře zláme vaz
a půjdem ke dnu
jen že jsem měl tě rád
má šampaňským křtěná
Jessabell
Autor kulishak, 22.09.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejde se jen zmítat na rozbouřeném moři,je třeba občas zakotvit v klidném přístavu.

24.09.2005 10:38:00 | takova

Věřím, že nejsem u konce...těším se na další

23.09.2005 05:33:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí