v tu noc

v tu noc

Anotace: ...

Déšť ti kape po skráních
jestli chceš se mnou po stráních
naproti nebi jít
tak si mně chyť
znám cestu k říši lásky
tam slunce rudý zapadá
a v křiku ptáků za soumraku
se půlnoc vkrádá za záda
V tu noc ti budu vyprávět
o lásce životě a smrti
než slunce vyjde ráno v pět
tři hvězdy z nebe utrhnu ti
ta první bude za bolest
kterou si musíš žitím nést
ta druhá za tvou odvahu
když se mnou se řítíš ze svahů
lásky bláznivý
a třetí jen tak pro radost
a proč? jen bázni ví...
Autor zenge, 22.12.2008
Přečteno 381x
Tipy 12
Poslední tipující: raďo, labuť, Rolnička, Lonely.girl, Psavec, Myrja, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, Lasska, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká

22.12.2008 17:34:00 | Myrja

Pěkná...

22.12.2008 17:26:00 | Květka Š.

.. to si snad ani nepsal ty...

22.12.2008 17:03:00 | saddova

dojemná, překrásná, plná citu

22.12.2008 16:45:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí