Vyznanie

Vyznanie

Anotace: pre najbližšiu bytosť v mojom živote

Ucítila som tvoj dych
v chráme mojej duše
Bolo v ňom toľko nehy
toľko tepla až to zabolelo
Je neskutočne ucítit v duši lásku
je neskutočné cítiť ťa

Moja duša sa zachvela
a naše krídla nachvíľočku splynuli
Odrazu som ucítila všetko čo príde
čo sa má stať
snáď preto prorokov boli srdce...

Neviem aký bude život bez teba
a neviem, či ho budem bez teba chcieť

Ale teraz si
ešte stále si
dar, ktorý som si nezaslúžila
srdce, ktoré mi bolo zverené v slepej dovere
Milujem ťa
Naše duše sú spojené nádoby
tvoj dych je hudbou v mojom chráme
Verím ti
a verím, že smrť je bezmocná
pokiaľ sa do seba vnárame
pokiaľ v sebe rastieme
pokiaľ cítime
pokiaľ je neha modlitbou
s ktorou zaspávamne a s ktorou sa prebúdzame

Si hudbou mojej duše
a hudba je večná
Autor Snake woman, 22.09.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí