Nemocniční pravda

Nemocniční pravda

Anotace: Drsná romantika...

V bílém nemocničním pokoji
jsme spolu, spolu dva.
Jsem tu, u sebe Tě mám,
a ty seš kus od prahu smrti
panebože já nechci zůstat sám
ta vidina mě drtí.
Nemoc stravuje tvoje tělo,
a ničí tě,zabíjí tě.
To mě by si vzít měl,
ten mikroskopickej ďábel.
Šumí umělá pumpa,
a já tě držím v náručí,
chce se ti spát,
a já brečím,
nesnesu tě vidět umírat...
buch, buch buch, cvak... TICHO...
Autor Redingar, 23.12.2008
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí