Pošta pro mne

Pošta pro mne

Anotace: Lásko, to nešlo nečíst ...

Poštovní doručovatel vkládá v čase vánočním do schránek plno přáníček!
Jsou plná krásných a upřímných slov od hodných lidiček!
Já, protože jsem téměř celý rok hřešila a nemohla tedy hodná být,
také jsem zprávy v podobě esemesek dostala! Odesílatel zůstal skryt ...

Namísto přání krásných svátků vánočních a bohatého Ježíška mé rodině,
přečetla jsem si o sobě, že od manžela mám dostat přes hubu jedině!
Abych prý věděla, kam patřím, že jsem děvka a mám se držet rodiny své,
protože jsem kráva a ničím rodinu a štěstí osobě jiné ...

Já i přesto necítím zášť, zlobu nebo co bych měla cítit jiného ...
Rozumím jí, také bych v jejím případě bojovala o muže milovaného!
Autor ona_a_on, 23.12.2008
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenomže, kde není láska a fungující vztah, těžko lze nějakým způsobem raditi. Muž, či žena nehledá něco jinde, když to nechybí... je mnoho okolností. Zloba, nenávist a zlá slova nikam nevedou...

25.12.2008 17:48:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí