Mamba

Mamba

Anotace: ..

Středem srdce
prudkou střelou
přesně v celou..
To tvý ruce
co hladily
slibovaly navždy
vraždí...
Moje sny
a moje příští
moji lásku
co se tříští
o skaliska
ostrých břehů
zrádný duše tvý
mě ta střela zabolela
svalil jsem se do trávy
hubou k zemi
zle teď je mi
někdo ten šíp otrávil
jedem Mamby
zmije černý
(to je had)
tenhle trest
byl neůměrný
vždytˇjsem tě měl rád..
Autor zenge, 23.12.2008
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Mario de Janiero, kikis, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám rád ty lásky vrahy, který střílej bez výstrahy...

24.12.2008 11:33:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí