Ostře sledovaná láska

Ostře sledovaná láska

Anotace: Není pravda, že dělání všechny smutky zahání ... Zkouším to již kolikátý den!

Lásko, ozvi se mi, prosím!
Již druhý den o Tobě nic nevím!
Jsi svou ženou sledován ostřeji než Hrabalovy vlaky!
Mám starosti o Tebe a po těch esemeskách trápím se taky!

Napiš e-mail, dej vědět v komentáři, že četls básničky!
Vím, nesmíme si volat, problémy měly by s tím lidičky!
Jsem zoufalá a tomu zoufalství já celá propadám!
Chuť slavit dnešní Štědrý den já opravdu nemám!

Dej vědět, že je u vás vše v pořádku a žena nedělá Ti peklo!
"Napiš mu, ozvi se mu!" To moje srdce mi řeklo ...
Těším se, až za pár dní budeme v práci spolu zas!
Pak pokorně na kolenou poprosím, aby zastavil se čas ...

Lásko, miluji Tě ...
Autor ona_a_on, 24.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Nút, Lonely.girl, NikitaNikaT., Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bat bude peklo...pokaždé když půjde do práce ...dlouho to nevydrží...

26.12.2008 07:48:00 | Nút

Žena ho bude sledovat jako ostříž a myslím, že peklo už má a třebas se to bude stupňovat... to záleží na povaze člověka... Jak moc si věci uvědomí, připustí, jak se bude dál chovat... všecko je to jenom o nás lidech...

25.12.2008 17:57:00 | NikitaNikaT.

krásný závěr...

25.12.2008 15:35:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí