Proč?

Proč?

Anotace: --jen pro vas..

Proč??
Proč nejde vrátit čas??
Proč tolik citů v nás??
Proč jiní můžou a já ne??
Proč už mrtvý nevstane??
Proč když Slunce svítí je teplo??
Proč když padá sníh je zima??
Proč ve dne je světlo??
Proč v noci tma??
Proč nemůžu Tě mít??
Proč musím o Tobě jen snít??
Proč když vidím Tě,třepou se mi kolena??
Proč bez Tebe těžko se mi usíná??
Proč láska tak bolí??
Proč nevnímám okolí??
Proč mám v hlavě jenom Tebe?

...odpovědi nenajdu...

...milovala...
..miluju..
.budu milovat?.
Autor brouceklesni, 24.12.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Quigleika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to báseň, nebo řada otázek za sebou jdoucích? metafory či obrazu nevidě, tipoval bych to první:)

24.12.2008 15:02:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí