Moje tajné Vánoční přání

Moje tajné Vánoční přání

Anotace: po sto letech jsem se rozhodl sepsat nejaký ten verš, povedlo se ? pro mou lásku. kterou miluju =*

Chtěl bych Tě...
políbit na rty a na líčko,
snad rozjasnit maličko.

Chtěl bych Tě...
líbat celý den,
navrch splnit nějaký sen.

Chtěl bych Tě...
držet v obětí, usínat
ráno polibkem procitat.

Chtěl bych Tě...
držet za ruku v těžké chvíli,
pečovat o Tebe s největší pílí.

Chtěl bych Tě...
naplňovat stále víc,
nejen tím, o co si můžeš říct.

Chtěl bych Tě...
napořád láskou zahrnout,
nenechat svou květinku uvadnout.

Chtěl bych Tě...
nechat kvést v barvách mých citů...
Autor Zayo, 24.12.2008
Přečteno 429x
Tipy 2
Poslední tipující: bejbyyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to přání se ti plní, nevidíš..? =) =* děkuji

26.12.2008 12:57:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí