Poblázněni

Poblázněni

Anotace: Pro Jindřicha

Poblázněni láskou, doufají.
Poblázněni, radostí se netají.
Píší a hrajou,
modlí se a klejou.
Věří sami sobě,
spolu žijí v jiné době.
Poblázněni, neví, co chtěj,
pobláznění dnešku nerozuměj.
Autor Lenny, 23.09.2005
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Působí moc dobře.

06.10.2005 11:26:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí