Zemřela...

Zemřela...

Anotace: Nejde ani tak o úpravu či rytmus... Jde jen o vyjádření citů... Někdo možná pochopí, jiný ne...

Zemřela... Jako slavík, co probodl si srdce trnem růže.
Zemřela... Tak jako pýcha dávno zapomenutého muže.
Zemřela... Jako hvězdy umírajíce vždy k ránu.
Zemřela... Tak jako sny, co od teď nechávají tě samu.

Zemřela... Jako chladivý vánek uprostřed horkého léta.
Zemřela... Tak jako posel lásky trmácejíce se na kraj světa.
Zemřela... Jako život už v dávno ztracené duši.
Zemřela... Tak jako úsměv, co každému sluší.

Zemřela... A život se zastavil, jak na nebi slunce.
Zemřela... A tak už nikdy nespojí se ty dvě ruce.
Zemřela... Ale prý se snad ani nic neděje.
Zemřela... Vždyť byla to jen pouhopouhá naděje...

Fallen_Angel
Autor Marky852, 25.12.2008
Přečteno 411x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Filková, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pokusy o básničku, začínající v každém verši stejným slovem, bývají dopředu, k amatérskému dojmu odsouzené ptákoviny..
ale aspoň mě překvapilo, že je tam dobře ten přechodník;)

25.12.2008 14:27:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí