sen

sen

Anotace: mám problémy s názvy, nikdy nevím co napsat..

bráníš mi sfouknout svíčky
ztratit tě za svými víčky
nechat tě stát
než prásne dveřmi sen
vezme tě za ruku
budeš mu lhát
přes okýnko zpovědnice
aby tě pustil ven
desatero ti přešeptá
docela, docela tiše
a „má dcero já vím, já vím“
pak ámen zabreptá¨
a uteče ti s tím
co neměl nikdo slyšet
Autor kulishak, 23.09.2005
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí