Touha

Touha

Anotace: živočišná touha..a láska..ruku v ruce

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Ztracena ve své nahotě
vzpínám se k tobě
a topím v lačnosti tvých úst

Ztracena ve tvé náruči
utíkám k sobě
a můžeš ve mně růst

Ztracena na tomhle světě
chci tvoje tělo
ne další dlouhý půst

Najdu se zas ve tvých očích
tak do duše svojí
mě prosím teď pusť

-------------------------

Zasypána zbořenými hradbami
věčných pousmání
tisknu se k tobě ve své nahotě
a toužím po díkůvzdání
Autor Bardot, 26.12.2008
Přečteno 427x
Tipy 3
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí