Pravda

Pravda

Anotace: ...které se bojíme

Svěř osudu
co máš strach svěřit vlastním myšlenkám
a neptej se

Snad tápu i když nehledám
snad blouzním
z lásky vystřízlivění když nepřijde
když šíp tvůj posté srdce moje rozetne

Pak třesknou slova
místo věčných sladkých lží
ta pára horkých pravd
jež oči zamlží
a přinese jen další chladný den
jenž sotva bude mým snům nakloněn

Tak s pravdou ven
Autor Bardot, 26.12.2008
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: shakespeares, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...úžasný...:-))

28.12.2008 13:04:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí