Zklamání

Zklamání

Anotace: Těšíte se ... a on nepřijde

Když dítěti vezmou hračku
když opustí Tě naděje
když milenka Ti s jiným zmizí
všechno náhle šedé je.

Pusto, prázdno v Tvojí duši
lehký úsměv na tváři
lidi kolem málo tuší
co se v Tobě utváří.
Autor Désirée, 26.12.2008
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí