Říkej jen pravdu

Říkej jen pravdu

Anotace: ...a nic jiného...prosím!

Říkej mi jen pravdu,
když pláčeš a celá se třeseš,
říkej jen to co cítíš,
v objetí usínáš.

Syrově a surově,
bez zábran vše vzal čert,
v posteli potem prosáklé,
hlasem tě kolébám.

Nejdříve bolest a potom bolest,
stáří si tě pomalu bere za svou,
bez zábran tě ukrádá mým touhám,
a s vlasy na polštáři ulehám a pláči.

Bez souvislostí utrácím čas,
společnému životu darován,
sedám po hospodách, nechávám si zdát,
o tvém objetí, polibku a smíchu.

Říkej mi jen pravdu,
já ti budu odporovat tím,
že miluji tvé tělo, tvoji duši,
a neplač, nesluší se to…

Milovat
Autor Láďa, 26.12.2008
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, klaris.mertlice
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky. Je jiná.

26.12.2008 21:13:00 | klaris.mertlice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí