Spolu

Spolu

Anotace: ...

Bylo to krásné
hřát ve své dlani
dva paprsky sluneční
dva střípky hvězdné,
hleděly na mě
já bál se, že se rozední
a vše co jsem vnímal
že zmizí jak příval,
že zmizíš mi jako sen
a vítr si hvízdal
a já jsem Tě líbal,
Bůh proměnil pak noc v den.

Já nadále cítím,
jak vánek mě hladí
a pod prsty Tvou něžnou tvář
a vše po čem toužím,
že zase se vrátí,
zlou temnotu proměníš v zář.
Tak spolu jsme stáli
a objímali
se jako dvě hrdličky,
tak spolu jsme stáli
a srdce tam v dáli...,
čas zastavit navždycky.
Autor Akrij8, 26.12.2008
Přečteno 406x
Tipy 11
Poslední tipující: Ariella13, Bíša, Holis, Mbonita, jedam, Simísek, Mannon, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ani nevíš, jak moc bych ti přála, abys byl stále šťastný...

04.01.2009 00:14:00 | Ariella13

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí