Potvora

Potvora

Anotace: Každému se někdy stalo že jeho milá, přestala být milou. Co když je to někdy extrém? To je, pro takové extrémy.

Jablko je červené,
někdy také červavé.

Člověk je hodný,
nebo špatný.

Máme tady den i noc,
na mě je toho moc.

Krásná jsi byla,
proč je z tebe potvora.

Ze začátku miláčku,
později pitomečku.

Proč já blázen byl,
růžové brýle nasadil.

Snad pro tvoji krásu,
která je teď k nesnesení.
Či abych se naučil,
nevěřiti.

Se slzou v oku,
dívám se na tebe.
Proč taková potvora,
z tebe je.
Autor Hantec, 26.12.2008
Přečteno 353x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí