Tvé jméno (Your name)

Tvé jméno (Your name)

Anotace: ...

Tvé jméno, Tvé jméno (Your name, your name),
dnes a každý den (today and everyday),
má ústa vyslovují (my mouth is spelling)
stále Tě miluji (and im' still loving),
má překrásná lásko (my beautiful love)
má překrásná lásko (my beautiful love).
Myslím na Tebe a udržuji si (I think and i keep)
Tvůj obraz ve svém srdci (your picture in my heart)
má překrásná lásko (my beautiful love),
má překrásná lásko (my beautiful love),
má překrásná lásko (my beautiful love...)
Autor Akrij8, 27.12.2008
Přečteno 390x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Ariella13, Bíša, Simísek, Caracol, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) Přesně, Caracol

27.12.2008 10:45:00 | Simísek

vykouzlila úsměv na tváři

27.12.2008 06:10:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí