16.5.2007

16.5.2007

Anotace: XXX

Lásko má - Ty jediná víš
koho miluji, pro koho tu jsem,
pro koho žiju,
jaký je můj sen.
Pro koho se trápím,
pro koho pláču jen,
koho ráda mám,
koho jen chci mít,
koho nikdy nezradím
a koho já si ctím.

Miláčku pojď, na křídlech lásky poletíme,
mléčnou dráhu a hvězdy obletíme.
Amor lásky nás bude hřát,
do srdce šípy lásky dá nám.
Co víc si můžem přát ?!
Já provolám- NAVŽDY TĚ BUDU MILOVAT!
Autor SorrowInMySoul, 27.12.2008
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí