Topím se

Topím se

Anotace: láska je nikdy smutná.....

Topím se v moři nekonečno snů,však vždyť už jsem prospal moc a moc dnů. Topím se v moři nekonečno snů
a nemohu dýchat,
však vždyť už jsem prospal moc a moc dnů,
jak chtěl bych se na tebe opět dívat.

Nemohu dýchat,
za chvíli odejdu
a už se s tebou bohužel nesejdu.

Zůstanou mi jen věčné vzpomínky na nás oba,
to marné čekání je veliká doba.

Však ještě nežli odejdu,
chtěl bych tě naposledy vidět,
vím ,že už se s tebou nesejdu,
prosím tě lásko nemusíš se naposledy stydět.

Chci ti naposledy ještě něco říct,
pojď jsem rychle honem,
lásko má miluji tě sbohem.

Padám pomalu do mdlob a sahám si rukou na srdce,
ale bohužel už netluče.
Autor DEgo, 23.09.2005
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Básen hezky napsaná, plná emocí, smutná ...

23.09.2005 22:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí