Vždy

Vždy

Anotace: Mnohem víc než tě miluji, tě postrádám

Vždycky je to stejné...

...vždy ráno ve tmě
se budím sněním o tobě
...vždycky musíš odejít první,
protože já tě nikdy nedokážu opustit
...vždy mě tvá přítomnost zabíjí,
ale tvá nepřítomnost by mě zabila
...vždycky odcházíš - znovu a znovu,
kéž bys jednoho dne neodešel už
Nikdy

A ať jsi pryč pět minut nebo týden
pořád mi chybíš stejně strašlivě

Mnohem víc než tě miluji,
tě postrádám

...vždy ti bude víc záležet na sobě
a mně víc na tobě

Celý můj svět se skládá z tebe a z tebe a z tebe
Autor Britannica, 27.12.2008
Přečteno 566x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víc, než tě miluji, tě postrádám...něco na to je...

27.12.2008 15:40:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí