Noční smutek

Noční smutek

Anotace: Kdo si kdy díval na milovanou osobu jak spí, tak pochopí.

Ležíš přikrytá a v klidu spíš,
ruká má hladí Tvou tvář,
že na Tebe dívám se netušíš,
ikdyž vše osvětluje měšíční zář.
Žárlím na měsíční svit,
že hladí Tě každou noc,
plny zloby a nabroučený jak břit,
žárlím, že on má takovou moc.

Nejsem Tvůj milenec a či Tvůj kluk,
a ač v snech mých jsi častým hostem,
ač láska má je pevná jako buk,
musím se smířit s kamaradským postem.
Srdce si mi vedví přeťala,
upadlo do prachu cest,
Tys ho tam ležet nechala,
což byl můj za lásku trest.

Dívám se teď na Tebe potají
a z očí stékají mi hořké slzy,
ráno to vše před tebou utajím,
doufám, že zapomenu a že to bude brzy.
Autor Démon, 27.12.2008
Přečteno 404x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Kristine Clary-Aldringen, lecrecia, Ette
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, znam...jenze opacne

31.01.2009 14:05:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

Krásně upřímné a dojemné..zasáhne to u srdíčka

05.01.2009 13:59:00 | lecrecia

moc hezky upřímný a milý..

03.01.2009 13:27:00 | Ette

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí