Koupel s příchutí hříchu

Koupel s příchutí hříchu

Anotace: Nebojíme se spolu otevřeně mluvit o ničem ... sexuální představy nevyjímaje!

Vždy sis přál ponořit se se mnou do horké vany!
Miluješ, když jsem hebká a má kůže po sprchování voní!
Vzpomněla jsem si na Tvé skromné přání dnes ráno,
chtěla bych, aby po koupeli bylo mé tělo do Tvé náruče vehnáno ...

Celou koupelnu jsem provoněla vůní ovocnou,
proti myšlenkám na Tebe stala jsem se bezmocnou!
Malé jiskřivé vločky z pěny vůkol poletují,
že nejsi tu se mnou, lásko, bolestně lituji!

Vstupuji do koupele, celé tělo zalito příjemnou slastí!
Tenhle pocit z milování s Tebou je mi vlastní!
Na stehnech třpytí se olejíček jak plocha ledová,
je to smyslné a krása erotická, taková ...

Hladím ramena, bříško, paže přejíždím mycí houbou!
Nezapomenu na ňadra, tvrdíš, že jsou mou chloubou!
Hlava se mi točí z horka a hříšných myšlenek,
být sama je osudem většiny vdaných milenek ...

Vrním blahem a slastně oči přivírám,
když Tvých oblíbených míst se dotýkám!
Lásko, vím, že těžké rozhodování teď před Tebou stojí!
Vždy zůstanu největší láskou a přítelkyní Tvojí ...
Autor ona_a_on, 27.12.2008
Přečteno 427x
Tipy 11
Poslední tipující: Paulín, NikitaNikaT., Mbonita, Aka Kiss, WAYWARD, enigman, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jejda ta touha je obrovská...

10.01.2009 22:00:00 | Paulín

ST! Básenka se mocka povedla. Lehce smyslná, s malou troškou smutku, ale je to spíš touha po druhém, po lásce, aby ty doteky... byly jeho.

27.12.2008 21:55:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí