Zlatííííčko

Zlatííííčko

Anotace: ...bez tebe to prostě nejde! :-*

Nejlepší holku z okolí,
miluju už delší období,
mám rád když se usmívá,
ta moje holka zlobivá.

Znám všechny její krásy těla,
je prostě strašně skvělá,
moc rád se s ní objímám,
každou chvilku s ní si užívám.

Krásná tvář a svůdné rty...
chci vychutnat si zas...
ty vzrušující polibky..
Autor Hejňa, 27.12.2008
Přečteno 696x
Tipy 3
Poslední tipující: mw--martina, lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí