Edwarde, pro Tebe

Edwarde, pro Tebe

Anotace: .......

Smět se tak dotknout Tvé tváře bílé.
moci denně pozorovat Tvé oči milé.
Mé rty k Tvým ústům jenom přiložit,
Tvého zestárnutí mít možnost se dožít.

Ach, být tak s tebou všechny mé chvíle
bez ustání bych líbala Tvé rty zběsile.
Alespoň jednu chvíli s Tebou prožít,
ale nejprve bys musel povstat a ožít.

Jenže dal ses na cestu nemrtvých
a já, já se jen bojím očích Tvých.
Jsou hladové a temné…

Stačilo by být tvou upíří družkou,
jen se jako dárek ovázat stužkou.
Bylo by to příjemné…

(Tvá Bella)
Autor Wyrda, 27.12.2008
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: Elesari Zareth Dënean, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná, věru... nebylo by na škodu kdyby v těch knížkách bylo pár básniček.. =o)

28.12.2008 08:05:00 | *whatsoever*

...zajímavé

27.12.2008 23:56:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí