Když se dva lidé rádi mají

Když se dva lidé rádi mají

Anotace: Síla lásky je mocná.

Když se dva lidé rádi mají,
na toho druhého nikdy nedopustí,
"miluji tě", ta slova si říkají,
a nikdy se neopustí.

Jsou-li od sebe daleko,
každou noc na sebe myslí,
kam je jejich srdce dovleklo,
jak moc se srdce spojí s myslí.

Láska to je dar,
nad kterým jde rozum stát,
a ještě krásnější je to dar,
když se svým milovaným můžeš stát.

Milovat, to je vlastnost,
které se nemůžeš vzdát,
a pokládá se za ctnost,
když tu vlastnost můžeš dát.
Autor Ivet.K, 28.12.2008
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí