Noční tvorové

Noční tvorové

Anotace: Noc co noc se procházím, Tebe marně čekam....

Procházím se noční Plzní
Nad hlavou mám klidné nebe
Něco mi však večer przní
Nikde totiž nevidím Tebe

Počítám hvězdy na neby
Vidím v nich jen Tvoji tvář
Že se usmívá zdá se mi
To klame mě hvězdná zář

Půlnoc už odbila
Venku jsem dál
V černou mě oděla
A začne bál

Začíná bál pro netvory
V černém hávu oděné
Tanec pro nás noční tvory
Pro život v noci stvořené

Ze stáru si se vracela
Když jsem Tě tenkrát potkal
Snad kouzlem si mě zmámila
A já polibek dostal

Venku právě pršelo
Když jsem se ráno probral
V pravé ruce mě brnělo
A Tvou vůni jsem poznal

Dlouho si to vydržela
Moje noční toulání
A potom si vypěnila
Mobil přijal volání

Dostal jsem na výber
Zvolil jsem nebe
Vědět co bude dál
Zvolil bych Tebe...
Autor Nahar Trangoul, 28.12.2008
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, kikis, páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nic si z toho nedělej..mně se líbí..a Plzeň taky..

29.12.2008 09:58:00 | páááááááá

hodne zacatecnicke -pusobi to na mne tak.
\Rýmy jak nebe - tebe, zář- tvář atd.. kýčovite , fadni , okoukané rýmy, ktere uz nejsou dávno v kurzu ...

28.12.2008 13:33:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí