Pod oknem

Pod oknem

Anotace: ...

Stála jsem pod oknem,
stála jsem tam sama.
Jen jsem se dívala,
že nejsi sám,
ale já sama.
Ve smutku koukala,
do oken radosti.
Vzápětí plakala,
po něžném polibku
a né po starosti.
Štěstí smi daroval
z pět sis ho odebral.
Šťasten jsi beze mne,
šťasten jsi s jinýma.
Přeju ti lásku,
přeju ti štěstí mít,
přeju ti vše...
Jen chci
,ať můžeš šťastně žít!!
Autor ThiNuShK4, 28.12.2008
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Morion
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím...ale pěnká a upřímná

29.12.2008 15:13:00 | Agniezka

Smutná...

28.12.2008 13:39:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí