Velká láSka v rukOu naivkY___

Velká láSka v rukOu naivkY___

Anotace: _______________¦¦¦

"Citlivá Nána"__říká si jEdna dáma__
__Co onA cítí___nikdO nepOchOpí
Co onA chCe saMa neví___
__Naivita,tO je její_v zvláŠtních pOcitech se saMa tOpí.

Lásku nikDy nEpOznala__SOucit,tOhO se bála___
Bárevná uvnitř____čErná z Venku___
cO je tO za hOlku?____bOlest jí čaSto trápí_
CitY jí víC než schází___

Její duŠe___křeHká jakO porCelán___
bOjí se zklAmání___nEví cO dál___
Připadá Si celá šPatná___,kdYž své srdCe stejnému dává___

MilujE hO víc než Dost__a On?__On z ní má jen tu ZlOst
ciTy k němU schOvává___všaK oN tO na ni pOznává__
Že láSka k němu veLká je__On to všaK nechápE___
Proč hO si práVě vybírá___kDyž on se jí silou vyhýbá___

Tak žije Si svůj živOt dál__žE je smuTná nikDo nepOzná__
Jen "Teruše"kamAráDka její ví oČ jde__
__dáVá ji naděJi na lepší kOnec___a v té chvíli zvOní zvOnec______
THE END
Autor Sarishka, 28.12.2008
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Cassandra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí