Naivní láska

Naivní láska

Anotace: ...to zase byl den...zklamáním jsem prošla...

dívka se rychle zamiluje..
ani neví jak…
jak mrak po obloze pluje..
myslí si, že je pták..

když je s milovanou osobou..
tep zvyšuje se jí..
setkali se náhodou..
viděla,jak na zastávce stojí

přišla k němu a jeho čokoládové oči..
splynuly s barvou pleti a vlasů
svět se ji okamžitě zatočí…
myšlenky plné úžasů..

ruka v ruku..
Láska na první pohled?
-není všechno zlato,co se třpytí-
už neslyší hluk hluku..
-mazal ji kolem pusy med-

byl tak milý…
ona byla ve snu..
rty měl tak hebké..
vlasy barvy kaštanu..

zamilovala se…
on však ne..
zažívala zase..
krásu lásky když vzplane..

pohlazení,polibky..
povídání..
dívání se do očí..

to vše..bylo součástí jeho hry..
omotat si ji kolem prstu…
aby pocítila chuť prohry..
ruka mu zajela pod vestu..

a šla níž a níž..
až bylo po všem..
myslela jsi,že je k němu blíž…
byla dotknuta blahem..

neozval se..
uplynul týden..dva
SMS na displeji neobjevila se..
pochopila..

ukápla slza..
plakala..jak moc..
naivní láskou byla zaslepena…
zakusila zklamání..
prosila o pomoc..
touhou zabít omámena…

vzala do ruky ten ostrý předmět..
rukáv trika vyhrnula..
chtěla nežít, bdět…
zemřela..
Autor brouceklesni, 28.12.2008
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Quigleika, brooklyn, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hehe.. no tak to je hluk hluku:)

28.12.2008 16:37:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí