Stejně tě umělkYně chci___

Stejně tě umělkYně chci___

Anotace: Láska kluka a jehO "kráSné víly"____

Měla jsem sen,který se stal
O trošce lásky a nerozumu
Jak jinak než něžně
život ten příběh psal....

Krásná holka,milej kluk
Do třídy spOlu chodili
Navzájem mezi sebou
pOkaždé si radili.

Ona trošku zasněná
On velký realista
Jedno měli spOlečné:velké srdce
a plánů víc než dOst..

Že objedou spolu celý svět.
jenOm oni tam a zpět.
Ona jeho umělkyně
a on?...ten kní jen láSkou hyne..

Říkával "ty jSi mOje víla"
Ona o všem kráSném snila.
Co mu má říCt,se často ptala.
jedna holka jí rady dala..

Často na něj žárlívala..
Však Na sobě to znát nedala
Ona mu nebyla lhostejná..
Snažil se o ni víc a víc..

NakonEc spOlu chOdili
bylO to kráSné říkávala.
Škoda,že mu pokoj dala..

On jí miluje stále
Je tO přece jehO umělkyně.
Nedokáže se na ni zlobit.
Ikdyž srdce mu dokázala zlomit..

Na důkaz lásky založil si učet :)
Toužil po ní stále víc.
Proto název "Chci tě umělkyně stále více"

Tahle etapa je za náma..
Další je ted právě před náma..
plánují spolu dále
Být spolu déle nežli dříve..
Autor Sarishka, 28.12.2008
Přečteno 334x
Tipy 2
Poslední tipující: Thesssinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bože, cO tO jakO je?? nejak zmenily pravidla nebO cO ??,

28.12.2008 20:30:00 | saddova

Ano :)

28.12.2008 19:06:00 | Thesssinka

přečtu si to, až budou velká písmena jen na začátcích vět,...

28.12.2008 18:58:00 | MishaX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí