Nevímjaktonazvat

Nevímjaktonazvat

Anotace: básnička, která mi na dlouhou dobu ovlivnila život a která mi navždycky uvízla v paměti....nejsem autorem, to psal ON

Proč na tebe myslím tolik,
jsi snad vodka, a já alkoholik?
Chtěl bych ti aspoň pusu na tvář dát
a vidět tě se tak krásně smát.
Jak jen ti ten úsměv sluší,
slyšíš,jak ti srdce buší?
To ten tvůj úsměv mi v paměti zůstal,
a při každém dalším letmém pohledu si klidně dál narůstal.
A ty tvoje oči,
jsem s nima jak na kolotoči,
a vše se kolem točí....
Moc nechtěj vědět, co tím chtěl básník říct, myšlenkový pochody v běhu...
Autor Michelll, 28.12.2008
Přečteno 473x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí