Vzpomínky zůstanou

Vzpomínky zůstanou

Anotace: O tom, jak nádherná je první láska, o to horší je však poslední loučení...(Selamimu)

Vzpomínky zůstanou

Když v noci jdu spát,
začnu vzpomínat.
Má víčka se pomalu zavírají,
a já cítím, jak mé myšlenky mne oblétají.
Někdy je to jako jehla,
když vzpomenu si na naše loučení.
Jindy je to jako med,
když vybavím si Tvé sladké políbení.
Ptám se kolikrát,
ani nevím koho,
zda muselo se stát,
že nás všechno tak oddělilo.
Vím, nebyla to dlouhá doba,
škoda, ale přesto to bylo tak nekonečné.
Lásko, děkuji Ti za Tvou lásku,
kterou jsi mi dával najevo ty poslední dny.
Poznala jsem konečně chuť první lásky
a jsem velice vděčná za to,
že prožila jsem to právě s Tebou, Zlato.
Jen jedna velká věc mě tíží,
(já vím, skoro nikdy se to neobejde bez potíží),
bolí mě to velice,
nechci to nikdy vyslovovat,
ale nyní cítím potřebu to napsat:
Co když se už v životě neuvidíme ?!
Ještě jedno přání mám, ještě jedno jediné.
Tím přáním je,
podívat se Ti znovu do Tvých upřímných očí…
Autor intricate, 24.09.2005
Přečteno 614x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Láska druhých je pro nás v životě to nejcenější a když ji ztratíme začínáme zase od nuli a monohdy to neni vůbec lehký.Já taky hodně vzpomínám na svou první lásku,někdy má m pocit, že nic lepšího mě v životě už nepotká, ale o tom to právě je musíme jít dál.Tahle básnička je přesně o tom co cítí asi každý z nás.

19.12.2005 18:08:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí