Odchod

Odchod

Anotace: ®

Slzy do očí se mi hrnou.
Andělé přilétli si pro Tebe.
Náš život byl překrásný,i když nebyli jsme moc bohatí.
Však měli jsme to co nám všichni jen tiše záviděli.
Měli jsme lásku.
Bláznivě milovali jeden druhého.
Ale nebylo nám přáno.
Jeden den,ten jediný den.
To zrovna z nebe sypal se sníh.
Ten den řekl osud dost.
A z nebe sesláni andělé odnesli Tvou duši do nebe.
Teď jsem na Tvém pohřbu a sleduji jak rakev tmavá s Tvou krásou klesá hlouběji a hlouběji.
A potoky slz mi tečou po tváři.
Co jen si teď bez Tebe počít mám??
Jen bůh ví jak moc jsem tě miloval.
I náš pokoj zahalil se do černé a zdi našeho hnízdečka lásky také pláčou.
I ony ví jak jsem bez tebe bezradný.
Už nikdy tě neuvidím se smát,už nikdy tě nebudu moc políbit a pohladit tvé vlásky.
Je konec naší úžasné lásky.
Konec všeho co mezi námi bylo.
Mé srdce bolavé možná časem se zhojí.
Ale nikdy mi už nebude tak krásně jako po Tvém boku.
Já Tě fakt měl moc rád a nesmírně jsem Tě MILOVAL.
Proč jen Andělé mi Tě ukradli??
Proč jen Bůh si Tvou duši zavolal??...
Autor UNKSON, 29.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, Daisy..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí