Na květu kopretiny

Na květu kopretiny

Anotace: ...

Na květu kopretiny
vstříc krásným snům,
těm něžným snům!

Jen zavřít oči a poslouchat
tiché písně andělů.
Zvednout ruce, otevřít dlaně..
Létat, milovat- neznát nevěru.

Na květu kopretiny
vstříc velké lásce,
té neopětované lásce!

Jen zavřít oči a poslouchat
hlasitý tep srdce svého,
v jehož rytmu tančí víly.
Pro tebe- nechtěného.

V poupěti kopretiny
vstříc novým dnům,
těm osudovým dnům!

Jen zavřít oči a poslouchat
tichou píseň svého s r d c e...
Autor Vision of me, 29.12.2008
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, kikis, geronimo, Mbonita, Yves
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na květu kopretiny,
brouk sedí,
v srdci prvotiny,
do očí hledí...
lásce...

Moc hezká poema :o)

10.01.2009 12:06:00 | kikis

mám nějakou náladu, že se mi všechny takové melancholické básničky líbí ;-)

29.12.2008 15:39:00 | Yves

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí