Vina

Vina

Anotace: trochu scifi a bláznovství v krátké zpovědi

Jsem ta, co sbírá víno z kredence
a prodává ho levně vlastním rtům.
Schovaná v rohu Saturnova prstence
nijak nemyslící na posun
a návrat do bolavé reality -
šnečí ulity
bez uklidňující orbity.

Důvodem jsi ty.
Autor fidgetypoet, 29.12.2008
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: branwen, Lacosta1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí