Srdce nic

Srdce nic

Anotace: taková chvilková teďková : - )

srdíčko kuchali na tři ,
aby mohli být jako bratři ,
srdíčko kuchali spolu jen ,
aby věděli čí je ten sen ,

srdíčko kuchali a nebýt tebou ,
jen by se sžírali samy sebou ,
srdíčko kuchali tolikrát ,
že v něm nezbylo slovo rád ,

srdce už není bránou do duše ,
už je jen papírem co nic nezmůže ,
kousíček pokapaj naše slzy ,
zbytek shoří kdesi ,

milujíc příde pak ,aby dohromady ho dala ,
ale prach ten se špatně skládá ,
možná , že kousíček jež mokrý byl ,
bude jí stačit pro pár chvil ,

možná jí bude oporou v té době kdy jiní nemohou ,
v momentu zlomu , kdy dá nás do hrobu ,
nač je nám sen když není štestí již ,
k čemu slzy když nemají na koho tíct ,

tak proto srdíčko kuchali ,
proto se za ruce drželi ,
protože život bolí náš všechny ,
jen někoho holt nic , než láska nepotěší víc ...
Autor Polik, 29.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 3
Poslední tipující: padající do neznáma, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slovo kuchali, ač mu rozumím mi tam zní tak zláštně... má to docela myšlenku. Je to dobré.

29.12.2008 23:06:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí