O lásce

O lásce

Anotace: která nezklame...?

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

Napíšu sama sobě
milostnej dopis
jak moc se miluju
že se nikdy neopustím
a jak strašně chci
se sebou zůstat
až do konce života

A nebudu lhát
Fakt tentokrát ne

Koupila jsem sama sobě
vánoční dárek
a zabalila
do zlatého papíru
Pečlivě jsem vybírala
co mi udělá radost
a já ji opravdu měla

A nelžu
Fakt tentokrát ne

Ach
možná jen
kdybys ty mě dokázal
aspoň z poloviny
milovat tak
jak miluješ sebe
ten vibrátor od Vánoc
bych třeba zahodila
nebo spíš jen
uklidila do šuplíku
protože vím
co ty mi nenapíšeš
- že mě nikdy neopustíš
a že se mnou chceš zůstat
do konce života
a pokud snad přece
pak vím že
budeš lhát
Fakt tentokrát ano
Autor Bardot, 30.12.2008
Přečteno 427x
Tipy 8
Poslední tipující: ota.pé, Holis, shakespeares, Mbonita, Kapka, Krokodylekx
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

On ten vibrátor je fakt milej, neodmlouvá, je věrnej
a když ho nebudeš půjčovat, ani kapavku nechytíš. :-)
Básnička je dobrá, nápad originální.

05.03.2009 23:28:00 | ota.pé

zvláštní...

02.01.2009 19:49:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí