k nahlédnutí

k nahlédnutí

Anotace: ...když nevítězí pravda a láska...

Zničující, tak zničující je ten pocit neopětovaný,
za mou hrdostí a strachem z prohry schovaný
pocit jenž zove se láska.
Jako bych ho nemohl uchopit,
přec na mne každým dnem útočí
Já vím, jen já vím co ostatní nevidí,
Vidím svou duši, do které nahlédnout bych ti dovolil,
jen kdybys chtěla...
Autor Lupinus, 12.10.2004
Přečteno 467x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí