Jsi můj anděl

Jsi můj anděl

Anotace: Prosííííím komentáře......:) když miluješ..musíš říct své pocity...:)

Dala jsi mi křídla, vzlétli jsme nad oblaky,
Nahoru i dolu, hlavně že jsme spolu,
Dáváš mi radost a pořád spolu,
Co s tebou prožívám, s nikým už nechci zkusit,
S tebou, celý život chci prožít,

Vím, že nejsem nejlepší, ale ty tu pro mě jsi,
Chráníš mě, tak i já tebe,
Jeden pro druhého, na tobě mi záleží
Jsi anděl, který mě chrání,
Přiletěla jsi z nebe, a řekla jsi, jen na tobě mi záleží,
Dala jsi mi usměv, jak správně mám žít,
Když vidím tvou tvář, děkuji za ten dar,
Děkuji všemu, co chtělo, abychom byli spolu,

Jsi má jediná, pro kterou já žiju,
Jsem tak obyčejný, a ty tak neobyčejná tak dokonalá,
Já děkuji tobě, za všechno co pro mě děláš,
To co dáváš mi, já určitě ti oplatim
Autor March, 30.12.2008
Přečteno 911x
Tipy 10
Poslední tipující: Prokešová, Holis, Mbonita, Kapka, kikis, Agniezka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný,jsem ráda,že jsi opět tady,a píšeš,jen tak dál.

04.01.2009 18:56:00 | Aluna

spatny rytmus, absolutni vers hned na zacatku.. forma by mohla byt taky lepsi.. me pocity z tve basne..
navic tam dost opakujes slova a chvilema jsem se ztracela zda-li je to volny ci vazany vers..
na me to pusobi hodne kostrbate, uz jen slovosledem... dycha z toho na me zacatecnictvi... nevim, jak dlouho pises, ale tak to ne mne pusobi.

30.12.2008 15:30:00 | saddova

Krásný cit, ať vydrží, a zas tak obyčejný zřejmě nejsi...

30.12.2008 11:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí