Něco se nedá zapomenout

Něco se nedá zapomenout

Anotace: ...té, která je mi stále blízko. Mé krásné a drahé sestře, na niž jsem nedokázala zapomenout.

Ještě vím jak voníš
a jak líbáš
Něco se nedá zapomenout
i když jsem chtěla

jak voníš jak líbáš jak dýcháš
tvé prsty
drobná ňadra
tvůj hlas

Něco se nedá zapomenout
a některým věcem těžko věřit
když jsem přestala doufat

Jsi plamen
a dým svíčky
Jsi tak křehká když tě objímám
máš drobné rty a uši
a já se pořád tolik bojím
abych tě nepoplašila
ptáčku
holubičko sladká

Mělas šedé oči
a zmodraly
Autor tiny Tine, 30.12.2008
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůže? nikdy nevíš :-D
S její nevyzpytatelností...

05.01.2009 15:09:00 | tiny Tine

Na příjemné chvíle nezapomeneš nikdy a to je dobře.
I když se už nevrátí.

30.12.2008 18:25:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí