Vůně třešní

Vůně třešní

Anotace: Tak nějak mi voněl vítr, on, my - když jsem ho objímala naposled. Odešel z mého života ten, o němž jsem psala téměř všechny básně...

Sbírka: Vejdi, ale neubliž!

Vítr voněl kompotem z třešní,
mrholilo tak něžně, až věřit se nedá
že má noc zítřejší bude jak dnešní,
v níž těžko můžem se shledat.

Pošlu ti parte v černé obálce,
pohřbíváme lásku, co ještě žije v nás,
vyhrála v bitvách, ale ne ve válce
a na zmrtvýchvstání už není čas.

Neváží moc, tak věsíme ji na hřebík
a svým srdcím řeknem, že už neplatí,
s třešňovou vůní v mysli šeptám dík
za chvíle štěstí, co se nevrátí!
Autor Keilanne, 24.09.2005
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherná, nádherná a ještě jednou nádherná! :o)

26.09.2005 08:58:00 | Cecilka

Skvělé...moc moc hezké..

25.09.2005 20:37:00 | makretka

Hodně působivé loučení... Krásné, opravdu...

25.09.2005 11:54:00 | BlackTangerine

No, tohle se konečně dá číst. Pěkné!!

24.09.2005 23:28:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí