Utíkám do neznáma

Utíkám do neznáma

Anotace: ...

Utíkám, nevím kam..
Utíkám, snad to není klam..
Utíkám do neznáma..
Utíkám tou bránou pryč..
Utíkám, jen ty víš proč..

Ven mi klíče,
at už se nemůžu vrátit,
srdce mě bolelo,
ten vztah už nechci chránit..

Snad utíkám před pravdou,
před tou holou zradou,
možná před zklamáním
tím mým hloupým nalháváním.

Ne,
utíkám před tvým vyznáváním..

Cítím, že bojím se toho,
bojím se tmy,
až přijde noc,
vezme mi mou moc.

Jediná myšlenka na den,
nahání mě ven,
budu křičet na celý svět,
jak děsí mě tvůj dech.

Chci utíkat před pravdou,
na cestu dát se dalekou....

Co vlastně chci, ptám se..
Snad jen trochu lásky, smát se..
Autor Engel16, 30.12.2008
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: F.i.L, jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí