Na pustém ostrově s Tebou být

Na pustém ostrově s Tebou být

Anotace: Tahle je stará asi tři roky, náhodou jsem ji našla na dně krabice. Je až neuvěřitelné, jak dávno se to zdá. Ach ta nostalgie=)

Na pustém ostrově s Tebou být,
svou dlań v Tvé ukrytou mít
a z jednoho poháru víno pít.

Pod oblohou plnou hvězd sedět,
nepřemýšlet, jen do očí si hledět...

V náruči Tvé usínat a snít
a s prvními paprsky se probudit.
Autor katerina.johana, 30.12.2008
Přečteno 471x
Tipy 1
Poslední tipující: HonzaJ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí