Sladké sny

Sladké sny

Anotace: odtrhnout oči od spící krásy...jak těžký úkol...

Prsty brouzdám v kadeřích,
které zdobí tvojí tvář.
Noc už stojí ve dveřích,
ty mlčky čteš si starý snář.

Copak se ti asi zdá?
Už povolily vrásky ze stresu.
Jsi tak strašně nádherná,
že nevím jestli unesu.

Břímě mlčky sledovat
vlnobití nádechů,
o polibcích si nechat zdát,
o slastném, horkém výdechu...

...pst...sladké sny.
Autor DodgerKT, 24.09.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí