Přesto Tě mám ráda

Přesto Tě mám ráda

Anotace: Zlomils mi srdce, ale sem ti za to vděčná, protožes mi otevřel oči....

Byla jsem jen letní láska
jedna z těch tvách hloupých her
Na mém čele další vráska
udávál jsi mi můj směr

Slibovals že je to nevždy
i když nečekala jsem
Že probudím se takhle brzy
z toho snu co měla jsem

Přála jsem si ať čas vrátím
já tvým očím podlehla
Tak slabost pro tebe ztratím
má láska už vybledla

Zlomils mi srdce
přesto tě ráda mám
Otevřels mi oči
Už lásku tvou dál nehledám
Autor triste_girl, 31.12.2008
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí